Cauți soluții să îți împrejmuieşti curtea? Ce spui de un gard jaluzea?

Una dintre primele etape care trebuie realizate în cazul construcţiei unei case este împrejmuirea terenului aflat în proprietate. Dacă la începutul acestui proiect, împrejmuirea se realizează provizoriu, cu un gard care are mai mult rol simbolic, la finalul proiectului gardul trebuie să se încadreze în stilul arhitectural abordat pentru realizarea construcţiei casei.

Variantele de garduri disponibile pe piață sunt extrem de multe, motiv pentru care ți se poate părea dificil să faci o alegere. Îți venim în ajutor cu o propunere versatilă, eficientă, durabilă și avantajoasă din punct de vedere al prețului: gardul jaluzea.

Ce este gardul jaluzea?

Proiectul de construcție al casei visurilor tale se apropie de sfârșit și a venit momentul să decizi cum va arăta gardul care va împrejmui curtea și care va oferi intimitate și protecția familiei tale? Noi îți recomandăm alegerea modelului nostru de gard jaluzea, care poate fi disponibil cu lamele în două dimensiuni, una mai subţire – de 8,5 cm – și una mai groasă – de 12,5 cm. Important de reținut este faptul că lamelele gardului jaluzea sunt sudate, motiv pentru care grosimea acestora este mult mai mare decât în cazul celor prinse în popnituri sau în autoforante.

În plus, acestea pot fi realizate într-o gamă foarte variată de culori, exact pe gustul tău, iar materialele de calitate, atât în ceea ce privește gardul, cât și vopseaua utilizată, îndeplinesc cele mai înalte standarde. Metodele adoptate de noi pentru vopsirea lamelelor garantează obţinerea celor mai bune rezultate, indiferent că este vorba despre vopsirea clasică sau despre vopsirea în câmp electrostatic.

De asemenea, putem realiza și porți jaluzea, cu deschidere batantă, culisantă sau autoportant, având același model cu gardul, astfel încât întreaga construcție să reprezinte un tot unitar.

De ce să alegi gardurile jaluzea realizate de noi?

În primul rând, acest tip de gard poate fi utilizat atât pentru domeniul rezidenţial, cât și pentru cel industrial sau în oricare altă aplicație, deoarece gardul jaluzea este un model care îmbină perfect designul minimalist cu arhitectura modernă. În acest fel, gardul jaluzea poate oferi o perspectivă nouă și clădirilor mai vechi, care trec printr-un proces de restaurare sau reabilitare.

Totodată, unele dintre cele mai importante avantaje pe care gardul jaluzea le oferă sunt următoarele:
• are un design plăcut și modern, care se poate adapta aproape oricărui stil de arhitectură;
• este prins prin sudură, ceea ce oferă o rezistenţă mai mare în timp;
• sudurile sunt realizate în așa fel încât să nu fie afectat aspectul estetic al gardului;
• datorită poziţionării semi-înclinate a lamelelor, circulația aerului se realizează liber;
• sunt foarte ușor de întreţinut, fără să presupună nici un fel de procedură complicată;
• înainte de vopsire, lamelele sunt date cu un strat de grund, astfel ca vopseaua să se prindă mai ușor, iar lamelele să nu ruginească;
• este un model de gard foarte ingenios, care oferă intimitate, datorită poziţiei lamelelor, dar permite, în același timp, posibilitatea vizibilităţii către exterior.

Te-am convins să alegi gardul jaluzea pentru curtea ta? Dacă încă mai ai întrebări, contactează-ne și vei avea parte de o consiliere gratuită din partea specialiştilor noștri!

Call Now ButtonSună acum